Forum Gimnazije \"Svetozar Markovic\"
Septembar 09, 2010, 09:08:03 pm *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Glasanje
Pitanje: Sto mislite,imate li dobre odnose kao roditelj sa svojom decom,i deca sa svojim roditeljima  (Glasanje se završava: Januar 01, 1970, 12:59:59 am)
Da - 0 (0%)
Da,jako dobre odnose imam - 1 (33.3%)
malo da,malo ne - 2 (66.7%)
ne - 0 (0%)
nemoguce je imati dobre odnose medjusobno - 0 (0%)
Ukupno glasova: 3

Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Odnos dece i roditelja  (Pročitano 340 puta)
Dina
Novi član
*

Pogledaj profil
« poslato: April 04, 2009, 09:24:42 pm »

Roditelji su odgovorni za svoju decu do punoletnosti.Da li misite kao roditelji ,da ste   dobro      ispunili duznosti prema detetu?Osim sto ste zadovoljili njegove bioloske potrebe,duzni ste ga lepo vaspitati i nauciti  biti korisno  dustvu u kome se nalazi.Gde ste napravili propuste u vasem odnosu prema detetu?
Kao dete,sto mislite sto su roditelji propustili u vaspitanju?I je ste li zadovoljni onim sto ste dobili od svojih roditelja,i imate li ideje kako nadoknaditi propusteno u svom zvotu? Sto jos mozete uraditi u svom samovaspitanju?
Kakve ste radne navike kao roditelj stvarali svom detetu,a kao dete koliko ste stekli samostalnost i radne navike?
Sačuvana

Dina
Novi član
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: April 16, 2009, 07:45:08 pm »

Ej,da li se plasite govoriti o vasem vaspitanju?Pa svi smo mi kao odrasli ljudi videli i neke propuste svojih roditelja,ali ajd da ne vredjamo roditelje,da kazemo i nesto sto nas nisu dobro vaspitali.Bitno je da smo svesni onoga sto je nedostajalo i da to mozemo samovaspitanjem nauciti.Pa svakako da nas rodtelji nisu mogli 100% vaspitati,nije zato sto su nas manje voleli,nego i zato sto su zahtevi vremena malo drugaciji.
Pisite ,nemojte se bojati.
Ne volimo mi svoje roditelje manje,ako gledamo realno stvari.Niti ih time manje postujemo,naprotiv time dokazujemo,da su od nas napravili svesna bica.Bica koja znaju sto je, i gde je pravo mesto necemu ili nekome.
Evo idemo diskutirati dragi moji.
Sačuvana

IvOnA94
Novi član
*

That's just me. . .

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 16, 2009, 11:26:01 am »

Evo posto vidim da u ovoj temi nema odgovora. . .mislim da je moj odnos da roditeljima sasvim korektan,dok god im govorim istinu,oni mi oprastaju graske i nestasluke.  . .Naravno,sve do svojih granica. . .Preme njima takodje imam prijateljski odnos,tj imam slobodu da im se poverim u vezi bilo cega i mogu da potrazim savet ili pomoc u bilo kom trenutku. . .Naravno,da se ne lazemo,nijedan odnos dece i roditelja nije savrsen tako da nekad dolazi i do prepirki ali uglavnom zbog toga sto su se vremena promenila,i ono sto je danas,meni,apsolutno normalno,njima je cudno ili u nekoj meri preterano. . .ali sve u svemu,nema nikakvih problema,i mislim da je ovo zdrav odnos izmedju deteta i roditelja i da bi upravo tako i trebalo da bude Smiley sad da cujemo malo druge. . .
Sačuvana

Nikad nemoj zaliti ni zbog cega sto ti je makar na trenutak izmamilo osmeh na lice Smiley
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: www.tnenad.net Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!